Lauri Mäntyvaaran Tuuheet Ripset

Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan - kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa, kun Heidin silmissä tanssii vain söpöjä kissanpentuja sekä rasvattuja rintalihaksia.

Apua olisi tarjolla Heidin isoveljeltä Henriltä - mutta onko hän crocseineen vain toisenlainen uhka? Ystävyys, rakkaus ja maailmanparantaminen törmäävät lätkän, liekinheittimien ja surrealistisen rahkaristeilyn kanssa. Satu joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

KATSO TRAILERI:

DVD JA SUORATOISTO 4.12.


Tutustu elokuvan henkilöihin

#miltäystävyysnäyttää teoksia

Täällä voit tutustua elokuvan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset tekemiseen ja kulissien taakse. Elokuvaa kuvattiin kesällä 2016 Turussa ja Helsingissä.

#miltäystävyysnäyttää-kilpailun säännöt ja osallistumisohje

Osallistu kisaan kuvaamalla miltä ystävyys näyttää. Jaa kuva tai video Instagramissa ja lisää mukaan #miltäystävyysnäyttää ja merkitse @LMTRelokuva. 

Kilpailun pääpalkintona on Rajala Pro Shopin tarjoama Panasonic Lumix DMC-GX80 + 12-32/3.5-5.6 OIS –järjestelmäkamera (arvo 499 euroa). Palkintoon kuuluu myös elokuvan ohjaajan Hannaleena Haurun opastus kuvaamisen alkuun. Kaikilla kilpailuun sääntöjen mukaan osallistuneilla on mahdollisuus voittaa.

Kilpailuun sisältyy myös viikkoarvontoja, joissa on mahdollisuus voittaa elokuvan tuotteita (arvo 10 euroa/kpl) sekä lippuja erityiseen kutsuvierasensi-iltaan Helsingissä 27.7. (arvo 12 euroa/kpl). Viikkoarvonnassa voittaminen ei sulje pois mahdollisuutta voittaa pääpalkintoa. 

Voittajakuva /-video valitaan ennalta määritellyn raadin toimesta ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Viikkoarvonta toteutetaan sattumaan perustuvana arvontana.

Kilpailun kesto 14.7. klo 15.00 – perjantai 4.8. kl0 15.00.

Kampanjan järjestäjä on Elokuvayhtiö Aamu ja Finnkinon elokuvalevitys. Tämä kilpailu ei ole Instagramin järjestämä tai tukema.

Elokuvayhtiö Aamu ja Finnkinon elokuvalevitys pidättävät oikeuden valita tai arpoa kilpailun voittajat kilpailutilapäivityksessä tai kilpailusivulla mainitulla tavalla. Jos voittaja kieltäytyy palkinnostaan, hänen sijalleen valitaan toinen osallistuja. Palkinnot ilmoitetaan erikseen kilpailutilapäivityksen tai kilpailusivun yhteydessä, eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki Suomessa asuvat, täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäinen saa osallistua kilpailuun vain huoltajan luvalla huomioiden Instagramin ikärajan (13 vuotta). Tuotantoyhtiö Aamun ja Finnkino Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä mahdollisesti annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Kilpailun järjestäjä voi käyttää kampanjaan lähetettyjä kuvia ja tarinoita markkinoinnissaan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset –elokuvan yhteydessä, sekä julkaista voittajan etunimen ja paikkakunnan hänen tavoittamisekseen.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä,

vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä ilman ilmoitusta kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen sääntöjenvastaisia keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, tietoturvaväärinkäytökset ja muut vastaavat väärinkäytöksiksi luettavat osallistumistavat.

Kaikki kampanjaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.