Lauri Mäntyvaaran Tuuheet Ripset

Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan - kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa, kun Heidin silmissä tanssii vain söpöjä kissanpentuja sekä rasvattuja rintalihaksia.

Apua olisi tarjolla Heidin isoveljeltä Henriltä - mutta onko hän crocseineen vain toisenlainen uhka? Ystävyys, rakkaus ja maailmanparantaminen törmäävät lätkän, liekinheittimien ja surrealistisen rahkaristeilyn kanssa. Satu joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

KATSO TRAILERI:

DVD JA SUORATOISTO 4.12.


Tutustu elokuvan henkilöihin

#miltäystävyysnäyttää teoksia

Täällä voit tutustua elokuvan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset tekemiseen ja kulissien taakse. Elokuvaa kuvattiin kesällä 2016 Turussa ja Helsingissä.

Instagram-kuva käyttäjältä leffamaailma

Haluatko voittaa upean järjestelmäkameran ja päästä Lauri Mäntyvaaran Tuuheet Ripset-elokuvan salaiseen kutsuvieras ensi-iltaan? 1) Osallistu kisaan kuvaamalla (valokuva tai video) miltä ystävyys näyttää. 2) Jaa kuva tai video Instagramissa. 3) Lisää mukaan #miltäystävyysnäyttää ja merkitse @lmtrelokuva . Raatimme valitsee parhaan teoksen. Elokuvan ohjaaja Hannaleena Hauru @housecatwoman opastaa pääpalkinnon voittajan kuvaamisen alkuun henkilökohtaisessa tapaamisessa. Pääpalkinnon tarjoaa @rajalaproshop 😽 Lisäksi viikkoarvontoja, joissa arvomme lippuja räjähtävään kutsuvierasensi-iltaan 27.7., sekä elokuvan oheistuotteita. Voit osallistua 4.8. asti. Osallistumalla kisaan, hyväksyt kilpailun säännöt. Lisätiedot löydät bion linkistä ☝🏻#MiltäYstävyysNäyttää

Leffamaailma (@leffamaailma) julkaisi Instagramissa

comments powered by Disqus