Lauri Mäntyvaaran Tuuheet Ripset

Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan - kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa, kun Heidin silmissä tanssii vain söpöjä kissanpentuja sekä rasvattuja rintalihaksia.

Apua olisi tarjolla Heidin isoveljeltä Henriltä - mutta onko hän crocseineen vain toisenlainen uhka? Ystävyys, rakkaus ja maailmanparantaminen törmäävät lätkän, liekinheittimien ja surrealistisen rahkaristeilyn kanssa. Satu joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

KATSO TRAILERI:

DVD JA SUORATOISTO 4.12.


Tutustu elokuvan henkilöihin

#miltäystävyysnäyttää teoksia

Täällä voit tutustua elokuvan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset tekemiseen ja kulissien taakse. Elokuvaa kuvattiin kesällä 2016 Turussa ja Helsingissä.

Instagram-kuva käyttäjältä lmtrelokuva

Myös ihana @tamankylanhomopoika on mukana #miltäystävyysnäyttää kamppiskessa 😻😘🌟💕🦄 Eino on mukana myös Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset kustuvierasensi-illassa 27.7. Osallistu kisaa omalla kuvalla niin sullakin on mahdollisuus voittaa liput enskariin! Ohjeiden linkki biossa 👆💚 #Repost @tamankylanhomopoika ・・・ Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset elokuvateattereissa 28.7. - onpa muuten hieno ja ihana elokuva ystävyydestä🦄! Olen itse miettinyt ystävyyttä viime aikoina paljon, varsinkin nyt, kun kesä menee yksinään ympäri Suomea ja näen Popedaa enemmän kuin ketään ystävistäni. Miltä ystävyys teistä näyttää? Jaa kuva tai video ystävyydestä tägeillä #miltäystävyysnäyttää ja #lmtrelokuva. Voit voittaa järjestelmäkameran tai liput leffan kutsuvieras-enskariin, jossa voit nähdä esim. minut tai muita siistejä tyyppejä. Ehkä meistäkin tulee kavereita! Lisätiedot kisasta @lmtrelokuva. #kaupallinenyhteistyö

#LMTRelokuva (@lmtrelokuva) julkaisi Instagramissa

comments powered by Disqus