Lauri Mäntyvaaran Tuuheet Ripset

Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan - kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa, kun Heidin silmissä tanssii vain söpöjä kissanpentuja sekä rasvattuja rintalihaksia.

Apua olisi tarjolla Heidin isoveljeltä Henriltä - mutta onko hän crocseineen vain toisenlainen uhka? Ystävyys, rakkaus ja maailmanparantaminen törmäävät lätkän, liekinheittimien ja surrealistisen rahkaristeilyn kanssa. Satu joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

KATSO TRAILERI:

ELOKUVATEATTEREISSA 28.07.

#miltäystävyysnäyttää

OSALLISTU
Miltä ystävyys näyttää?
1. Kuvaa 2. Jaa IG:ssa 3. Tägää: #miltäystävyysnäyttää @LMTRelokuva
Voita

Osallistu kesän tuuheimpaan kisaan!

Kuvaa teos, joka kertoo miltä ystävyys näyttää. Teos voi olla kuva tai video. Jaa teoksesi Instagramissa ja merkitse siihen #miltäystävyysnäyttää ja @lmtrelokuva. Kilpailu on käynnissä 14.7.-4.8.

Pääpalkintona Rajala Pro Shopin tarjoama Panasonic Lumix DMC-GX80 -järjestelmäkamera! Lisäksi jaossa lippuja Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan räjähtävään kutsuvierasensi-iltaan Helsingissä, jossa teoksesi näytetään isolla screenillä ennen elokuvan alkamista. Lisäksi arvomme elokuvan oheistuotteita kaikkien osallistuneiden kesken.

Pääpalkinnon voittajan päättää raatimme ja elokuvan ohjaaja Hannaleena Hauru antaa hänelle lyhyen ohjeistuksen kuvaamiseen. Kilpailuun on mahdollista osallistua 4.8. klo 15:00 asti. Kilpailun säännöt.

Tutustu elokuvan henkilöihin

Satu IG @satu_squirreli
Heidi IG @heidi_kreisikesae
Satu ja Heidi Youtube bit.ly/tubesatuheidi
Lauri IG @laurimantyvaara
Scandinavian Geisha School IG @scandinavian_geisha_school

Tähän mennessä tulleet teokset

Täällä voit tutustua elokuvan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset tekemiseen ja kulissien taakse. Elokuvaa kuvattiin kesällä 2016 Turussa ja Helsingissä.

Instagram-kuva käyttäjältä maijatiensuu

comments powered by Disqus